Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett annat perspektiv

Lilla pojke, du är en man nu. En stor kille som ska bo i eget boende,
med egna problem, en egen dusch och ett kök som aldrig kommer att användas.

Lilla pojke - stora man, du ska åka till jobbet du med. Måndag till fredag,
tidiga mornar, en riktig arbetsmyra, aldrig lata sig!
Ta semester ibland, och full fart på helgen!

Lilla pojke - stora man, din självständighet ska diskuteras på möten och miljontals planer ska planera din fritid.
Tricks, Tips och problem med morgonbestyren,
kaffedrickande människor som
skrattar igenkännande över hur glad du blir när det serveras kaka.

Lilla pojke - stora man, jag önskar jag kunde fråga,
Hur ser denna galna värld ut genom dina ögon.
Svårtillgänglig? kaotisk?

Eller bara helt oförståeligt underbar?





Fri vers av känsla tanke handling
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 22:09



Bookmark and Share


    baruk
Dina rader är "oförståeligt underbara!" MYCKET bra!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

känsla tanke handling