Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De svarta hålens land

 

min senaste resa

till det svartaste jag vet

det där djupa hålet som ibland

vägrar ha en botten

ni vet det där som hela tiden öppnar

nya hål och gungfly är

det enda golv som finns

den resan blev svår förra gången

och jag var säker på att gå under

måste vara det absolut lindrigaste

sättet som står till buds - att få gå under

 

tre års komprimerat resande dit

har satt sina spår

gjort mig tacksam för varje dag

jag slipper vara där . . .

nu kan jag sova om natten

min enda dröm:

att få vakna till en dag som denna att få

en dag till utan färden till de svarta hålens land




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 23:14



Bookmark and Share


  Hans Christian
melodisk och berörande
2009-04-09

  Eaglemountains VIP
Det kommer en dag, när Du kan styra resan, och kan undvika de bottenlösa hålen, och bara se det ljusa, Du kommer att vakna till många sådana dagar allteftersom ..... men tålamod, även om tiden känns lång .......
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP