Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till sunnanvind


Hon fick mig att minnas

 

jag mindes plötsligt morgnar

semestermorgnar när ingen

ville stiga ur sängen och vi

fikade först när du bråkade

med mitt kaffe som höll på

att välta på täcket och du

skulle bara ge mig en lätt

morgonkram och inte blev

den klar förrän det var

dags för lunch och när

kvällens brasa brann

så där förtroligt log

du som bara du

kunde och drog

i min hästsvans

och hela du var

en man gjord

av glädje för

livet vi levde

älskade du

allt annat

ägde så

liten b...

då när

du ä..

levde




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-09 08:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tack Ulla..jag är glad om min text gav dig minnen..du har underbara minnen att nära... *kramar om* och.. ja ..allt! Du vet hur mycket jag tycker om dig!
2009-04-09

  * Ammi *
ja du har så många fina minnen som du delar med dig
tack för det!
2009-04-09

    leelee
Vad skönt att ha levande minnen, att kunna ta fram.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP