Tack Jörgen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Jörgen


Ett telefonsamtal

 

Ett telefonsamtal

med tillåtet pladder

lite gapflabb för att

livet ändå kan vara dråpligt

 

Det satte igång

livsandarna hos mig

de där tröga som

sätter sig på tvären

och hellre matar latmasken

 

- de försvann i fjärran -

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-04-09 12:57



Bookmark and Share


    sunnanvind
Och här Ulla..känner sååå otroligt väl igen mig i din text..jag applåderar som vanligt!
2009-04-09

  KristinaE
Gott att läsa - visst är det så - så lite behövs för att få livsandar att vakna - i det lilla mår vi bra! kram
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP