Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måltiden

En gång la jag mig ned på bordet för att servera
en del av mitt kött
Jag gjorde det i mån av att du
skulle göra detsamma tillbaka

Du tog mitt köttstycke och njöt av hur gott det smakade

Du tog kniven och skar i mina inälvor

Du tog gafflen och gjorde stickande hål


Men eftersmaken blev bitter, eller hur?
Mina muskler var kvar, starkare än någonsin
de reste sig och vågade fly






Fri vers av KairnniraK
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-04-09 15:22



Bookmark and Share


  mollypop
lite jesuskänsla! hihi
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

KairnniraK