Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fint plåster

även om
jag
inte är
din
bästa vän längre

så är du
fortfarande min

och även om
du aldrig kommer glömma det jag gjort
så tänker jag göra
allt
för att iallafall
få ett fint plåster på det

vilket du vill




Fri vers av åttabitar
Läst 375 gånger
Publicerad 2009-04-09 17:46



Bookmark and Share


    eventualiteter
sött värre.
och sötsaker faller mig självklart i smaken.
mjau.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar