Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Du brukade hålla

mig i din famn

Kallade mig för

din egen

Älskade hur stark

du doftade

Ville aldrig du

skulle lämna

Ville du skulle

bara sitta och

hålla om mig

 

Jag saknar dig

varje gång jag

fäller en tår

eller varje

andetag jag tar

Mitt hjärta låter

inte dig gå

och det ska

du veta

 

Jag önskar du

kunde se allt

som händer mig

Önskar du kunde

se mig

Att du min hand

kunde hålla

och värmen känna

 

Jag vet att du

är där du ska vara

och är lycklig

men jag önskar

jag kunde vara

med dig

 

Jag saknar dig




Fri vers av friheten
Läst 1667 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-04-09 19:56



Bookmark and Share


  teaterapa
väldigt fint
2009-06-08

  stella
Aj vad skönskrivet....
2009-06-04

    sunnanvind
Saknad kan göra riktigt ont!
2009-05-28

  kärleks ängel
känslosamt vackert!!!
2009-05-25

  issac.a.m
vackert...
2009-05-16

  Maria T
Längtan eftet närhet, ömhet
värme
Saknad
2009-05-09

  Michaela Dutius
En saknad som snyftar mellan orden.
Suveränt
2009-04-29

  Junitvillingen
Den saknaden känns ordentligt! Dina ord berör, borrar sig in, griper tag. Fint skrivet, med känsla och själ.
2009-04-24

  Michaela Dutius
Att sakna är en tomhet som du här fyller med mycket vackra ord.
Suveränt!!
2009-04-21

  Cosmic Johanna
Mänskligt naket och igenkännbart...

applåder!
2009-04-13

  Lejonhjärtas poesi
Saknaden är här lika vacker som den är smärtsam.
2009-04-11

    ej medlem längre
Mycket vackert, känner igen känslorna, mycket väl, mycket väl
2009-04-10

  Roula O
vackert!
2009-04-10

    ej medlem längre
Vacker varm sorg-levande!
2009-04-10

  Eva Langrath VIP
Ömsint vackert om sorgen och sakanaden.

Eva
2009-04-10

  Losnall
Börjar nästan lipa här ju... gud vad vackert, något av det finaste jag har läst av dig. Kram!
2009-04-09

  firefire
vackert men sorgligt.Otroligt fin poesi av dig!
2009-04-09

  Kristina Olsson
vackert. hon vakar nog över dig från där ovan molnen..
2009-04-09

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet.
2009-04-09

  Sturesdotter
Ömsint
2009-04-09

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten