Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska göra mitt yttersta

gör inte om mitt namn
om du inte
vet vem du själv är

kalla mig inte för älskad
om du sedan
inte vill veta vad mina drömmar
består av

jag måste falla ensam
skingra mina egna dimmor
skriva mina egna pappersark

men du får gärna vara där
i min tid
i mitt liv

jag ska samla allt gott
och göra mitt yttersta
för att vara helt öppen...




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 262 gånger
Publicerad 2009-04-09 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*