Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidvatten

 

som ebb och flod

pumpar hjärtat kärleken

i mitt blod

pumpar ut gammalt mörker

som när vattnet drar sig tillbaks

 

vid ebb stannar det

som vuxit fast i havets botten

så som kärleken är kvar till mig

att förvalta i minnen

 

vid flod kommer havet

in med nytt friskt vatten

så som kärleken lärt mig

att hoppet finns

 

tidvattnet böljar sina faser i havet och ger mig ro




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2009-04-09 21:03



Bookmark and Share


  Hans Christian
Underbar känsla, vännen.
2009-04-09

  jardan
Fantastiskt språk o metaforer, känner hur vattnet påverkar oss med all sin kraft
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP