Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läste nyss en arg text

 

helt nyss läste jag en text

från en man

från en hatisk man

från en rabiat man

från en ursinnig man

 

det var inte någon

genial text nej inte

på minsta sätt fenomenal

bara oerhört trist

ni vet sådär tråkigt som det blir när någon

osakligt bara spyr ut sin galla till en annan skrivare här

självklart utan namn

men med igenkänningstecken som många har

 

och jag sitter här och undrar

vad en sådan text har för

berättigande men ni mina vänner

kanske vet bättre




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-09 21:10



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det kanske fanns ett berättigande som du inte vet något om?

Det vill jag tro i alla fall

Allt kan inte vara ljuva toner, människor består av mer än så du vet.
2009-04-09

  Ilona _L
Var ilskan riktad till dig Ulla?
2009-04-09

  greajt
texter är vad som helst
gäller bara att få ut sina känslor
skriva ut sitt hjärta och andas
in frisk luft igen
2009-04-09

  Mr Lindemann VIP
Kan det vara den här påhtitad: Fan i lördags var det fest... igen. först hemma hos fredrik, sen ut på krogen och sen vidare till transbergs. Fan vad det stället e kasst. vi var iof bara där i typ 2 timmar men det var mer än nog för att jag skulle må såligt. som tur var så blev det efterfest hemma hos mig som hölligång till klockan 9 på morgonen. det var fan trevligt. bort sätt från dom där två snubbarna som igenkände eller visste var dom kom ifrån, som jag desutom misstänker för att ha baxat loves plånbok. jävla as! Blir så arg!

Sedan dränkte vi en tarzan oxh svängde upp mot klaratorget och zebra in prylet
2009-04-09

  Mr Lindemann VIP
Vadårå?
Vilken text?
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP