Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det vår stund på Jorden! ( experiment )




Föreställ dej att dina närmaste vänner, familj, nära & kära

ska dö om, ja låt säja om några dagar...

Verkligen försök fantisera...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.......... Ökade din kärlek & uppskattning till & av dessa mänskor något???

Du kan också försöka föreställa dej att du själv skulle dö, om några dagar...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-09 22:27



Bookmark and Share


    sofia flow
Behöver man dramatik för att vara närvarande nu ,så är denna lysande och bör bokmärkas i hjärtat per omgående.
Tack
2009-04-12

  agneta pichler
deprimerande..
tänka så..
får bara tårar i ögonen..

ingen bra ide detta
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP