Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ironivarning


Stackars man

 

det sitter en man och lider

och läser texter som han avskyr

som gör honom vämjelig till mods

som får honom urförbannad

 

så till den milda grad att han

vräker ur sig ord

förmodligen i hopp om att få medvind

tänk ändå vad en del människor

offrar sig för konsten




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2009-04-09 22:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag känner till den mannen, som dessutom förtalar och sprider lögner, och inte kan jag säga stackars, om honom, men denna ironitext var urbra!
du kan välja orden minsann ..
kram
2009-04-10

  Suzy med punkterna
Tjusig ironi
2009-04-10

  Eva Langrath VIP
Illa illa och inte lär han må bättre.

Eva
2009-04-09

  Hans Christian
Jo, det var en härligt ironisk text.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP