Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan vad trött jag är på nästan alla mänskor. ( Exil i Örebro... )




Jag umgås mycket hellre med katterna & akvariefiskarna

än med nästan alla mänskor.

Kan det bero på att jag bor i Örebro?

Här är folk så tråkiga.

Snåla.

Inkrökta.

Sura.

Buttra.

Vemodiga.

Stöddiga.

Jantebyflocksarroganta.

Vad är det för fel på livet?

Vad är det för fel på mänskorna?

I mina nattliga drömmar... DÄR

träffar jag spirituella, härliga, varma

underbara mänskor... varför kan man inte

få stanna i drömmarna, helt enkelt flytta dit.

Jag är så trött på denna icke självalda exil.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2009-04-09 22:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ta dig ut på äventyr, där blir dina drömmar verklighet,

ibland måste man riskera något för att vinna något:-)

Allt gott till din påsk vännen!

Drömmarna kanske visar en verkligehet
som finns där för dig, bara du kliver ut eller in i den:-)
2009-04-10

  Johan Bergstjärna VIP
Förklaring till
Tor-Görans Comm:

"bend-over" = påsatt bakifrån ..
2009-04-10

  Måna N. Berger
Örebroare är kända för att vara träliga. Närkingar är kända för att vara ännu träligare.
T.ex:
Den ene närkesbonnen: Ida´ ä dä rart "vär" (väder=dialektalt)
Den andre närkesbonnen: Ida´ ja!

(Tack o lov bor jag på gränsskogen!)
2009-04-09

    leelee
Ärligt talat....jag tillbringade ganska mycket tid ett tag i Örebro under en period...och vissas dialekt...alltså...man orkade knappt leva efter att man pratat med dem. Kan det bero på det? :-)
2009-04-09

  Tor Göran
Som en vän sagt till mig en gång under rus.

- Örebro är en jävla Bend over-stad!

Ibland är jag villig att hålla med.
2009-04-09

  Johan Bergstjärna VIP
Flytta Johan! Sluta klaga så ... GÖR nåt istället!!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP