Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidandet adlar människan säger Lorentz L
Låt oss tro det . . .




Till dig som

 

du som har ett gott liv

mår väl med anhöriga och vänner

du som har mognat

av ett liv med insikter

du som just nu inte lider nöd

 

ja just du

 

har nog råd

att vara medmänniska

vara storsint

generös kanske rentav

omtänksamt varm

och förstående

 

just dit är jag på väg




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-04-10 08:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
sista raden, så BRA!
2009-04-11

    sofia flow
Tror det funkar, lycka till och vi får väl fortsätta gräva där vi står.
Påskkram:)
2009-04-10

  Eva Langrath VIP
Fint skrivet, jag försöker vandra på samma stig.

Eva
2009-04-10

  Suzy med punkterna
Mycket fint!
Att vara medmänniska.
2009-04-10

  Junitvillingen
SÅ viktigt att vara ödmjuk och med sann kärlek & spontan generositet bry sig om sina medmänniskor:-)
2009-04-10

    sunnanvind
Bra skrivet av en fin o insiktsfull poet tycker jag!

Och under din resa dit är det meningen att vi som kan finnas för dig ska vandra vid din sida och stötta upp då du du tycker att vägkanterna* blir otydliga och lössgruset* får dig att nästan hamna i diket! Att vara medmänniska är väl det om något!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP