Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt kärleken blomma


åh jag vill

vill så gärna

vara nära

känna din värme

känna din kropp

känna dina armar kring min kropp

försiktigt kyssa dina läppar

förnimma doften

doften av den du är

låt oss ännu en gång älska

och famna varandra i kärlekens yra


kom älskade

kom

låt kärleken visa vägen





Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-10 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text som går mig att viska "kom,"
Bra
2017-05-17

  Junitvillingen
Härligt om och när kärleken visar vägen:-)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP