Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mig

ta isär mina väggar
se bakom dem

läs min blick

smaka på mina tårar
och de ska bli
dina ord

från min själs sanning




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-10 15:47



Bookmark and Share


  C.Källner
Ömtåligt symbiotiskt, och med ord vackert fångad närvaro.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*