Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av Kyreus ord om varsamhet


Varsamheten

varsamma händer
som vänder
på det hårda

varsamhet föder omtanke
som föder ömhet

sakta låter jag min stolthet falla
och jag vill mena
det jag gör

att vilja väl
smeka ord
känna någons smärta som min
- dela

jag vill bädda min säng mjuk
och läka sår

jag vill ta dina händer
och värma dig het

varsamt vara
tänka det klara

vagga in livet
lite i taget

varsamt

så vackert.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-04-10 16:19



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En värme som går igenom orden coh skärmen,

dikten berör...

och är i högsta grad levande:-)
2009-04-10

  Cris
Mycket fint skrivet om varsamhetens vara.

Texten innehåller värme och ömhet och känns behaglig att läsa. Man känner glädje över att det finns människor som bryr sig.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*