Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgifamn

barndomens alla leenden
omringar mig i dina kramar.
jag minns allting
som var bra
under sommarsolen.
Hur vi log
och flög
i dina armar,
som flygplan
utan tankar
på att landa.

men när jag vet
vad du gjort
mot dem jag älskar
vill jag hata,
jag vill vara
arg
och sur.
och jag vill
så gärna
bara ignorera
dina öppna armar.

du får mig
fortfarande
att le
och jag hatar
att jag inte kan hata
dig.
för jag saknar
att flyga
mot molnen
och jag saknar dig
alldeles för mycket
för att låta bli
att bli omkramad.

och i dina armar
minns jag allt
som var bra,
som vi inte
längre har.

--

min diktsamling finns att köpa på
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=28463




Fri vers av Svartochvitt
Läst 345 gånger
Publicerad 2009-04-10 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt