Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mina bara knän.



Jag ligger på mage

över bokmärksamlingen

med kinden mot golvet.

Ensam.

Du är trekvart ifrån mitt

minne,

en motorväg bort ifrån min kropp.

Snälla du

lova mig

att aldrig komma tillbaka.














Fri vers av Maria Natasja
Läst 1013 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-10 23:43



Bookmark and Share


  P shank
Sjukt stark. Den förmedlar verkligen någonting.
2014-06-04

  Cosmic Johanna
Snyggt, denna förtjänar sin stjärna,

kosmoapplåder för det starka diktjagets röst.
2009-06-07

  Kristina Olsson
denna ska jag läsa nästa gång jag blir dumpad......STARK...
BRAVO!
Åh vad glad jag är att denna sida finns. Vi poeter behövs. och vi behöver varann i vargtimmarna. skrivet k.03:57
2009-04-26

  Staffan Welroos VIP
snygg vändning! gillar denna...
2009-04-22

    FinnRaggarn
Ill get kicks on Route 66 ,Honey

and i dont look on the backmirror

Very great from you again Maria
2009-04-19

  micke marin
en vädjan
en kapitulerande vädjan
snälla snälla
jag ber
orkar inte en gång till

bra tycker jag!
2009-04-17

  Skäl till själ
en dyster text.

en uppskattad ensamhet, äntligen...

"en motorväg bort ifrån min kropp.

Snälla du

lova mig

att aldrig komma tillbaka."

får ont i magen av denna läsningen.

du är så bra och berör mig mycket
2009-04-14

  Caprice! VIP
Stor och liten flicka förenas här. Snyggt som bara den!
Kram mitt i samlingen.. jag rörde väl inte till den nu?
2009-04-12

  hawkeye
Tjusigt...
2009-04-12

  Hans Christian
Bara så snyggt !
2009-04-11

  Ingmar Hård VIP
du prickar alltid balansen mellan ilska, sorg och självklarhet
2009-04-11

  Laijza
Bravoo!
2009-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Femton minuter från Eslöv...
24 hours from Tulsa...

Många änglar i samlingen?
2009-04-11

  Lena Krantz VIP
Mmmm ja ibland är bara längst bortarts nog....

hmm...fick jag det där rätt?

Nåja så fick det bli denna dag i april
2009-04-11

  Carola Zettergren
Ja ...du, vad ska jag kommentera med nu då ;TACK FÖR DENNA!!!!
2009-04-11

  Cosmic Johanna
Mycket starkt diktjag...

applåder,

dina dikter har en stark röst generellt som berör.
2009-04-10

  Havanna
Bra, bra!!!
2009-04-10

    sårosa
å du skriver så starkt
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja