Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan solen sken




du sade åt mig att ta vara på tiden

medan solen sken

att aldrig släppa taget om det jag håller kärt
att hålla hjärtat mitt öppet för allt det som är nytt
att se mig om en gång extra så att jag ingen glömt

medan solen sken

jag minns dig bäst den dagen

du log varmare än tidigare dagar
du skrattade helhjärtat när jag tyckte att jag var rolig
berättade, utan hast, dina hemligheter och vad de gjort

medan solen sken

folk säger att du var den de kände bäst

att du genast glömde vad som en gång skett
att du höjde aldrig din hand i ilska
att du är den alla saknar mest

jag minns dig bäst den dagen
då vi till slut var vänner
och gick hand i hand

medan solen sken








Fri vers av jonas a
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-11 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a