Foto: Ulla

- det stora i det lilla - det lilla i det stora -

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Ulla

- det stora i det lilla - det lilla i det stora -




Hoppets väg

 

ni vet

mina sorgsna

mörka beskrivningar

av ett liv i sorgens mörker

 

plötsligt en dag fanns

ett liv som pockade på sin existens

som stod där och bankade på med orden i handen

här är  jag ser du inte det - ser du mig inte längre

 

sorgen hade gjort mig blind

livet gällde andra inte mig

så öppnade jag först ena ögat

försiktigt och så det andra

 

där stod ju livet

och en som liknade mig själv

kommer springande och

vill vara med

 

i nuet finns möjligheten

men reser inte utan bagage

jag har packat omsorgsfullt

rustad och utrustad inför resan

 

hoppet följer mig

i min vetskap om att

nuet är det enda som går

att förändra

 

börjar hoppets resa

med påsklunch

i goda vänners lag

GLAD PÅSK till er alla

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-04-11 10:35



Bookmark and Share


  * Ammi *
Härligt vännen, önskar dig allt gott
2009-04-11

  Sladjana Zubcevic
"sorgen hade gjort mig blind

livet gällde andra inte mig

så öppnade jag först ena ögat

försiktigt och så det andra



där stod ju livet

och en som liknade mig själv

kommer springande och

vill vara med"
Underbart skrivet vännen min!
2009-04-11

  Hans Christian
Bravo,bravo så snyggt " här är jag ser du inte det - ser du mig inte längre !"
2009-04-11

    ej medlem längre
Hoppas det får fortsätta så! Glad påsk!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP