Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuform


Grälsjuk

 

den som är grälsjuk

hittar ständigt nya mål

och nya offer




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-04-11 16:56



Bookmark and Share


  Hans Christian
mycket välfunnet.
2009-04-12

  genni
Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.
2009-04-11

  * Ammi *
så sant, och den som söker han finner i brist på bättre sysselsättning
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP