Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skriver ditt namn om och om igen

Jag skriver ditt namn
om och om igen

hundra gånger om
på små små lappar


sen eldar jag upp dig
en lapp för varje hjärtslag du kostat mig

en tändsticka för varje gång jag gråtit




Övriga genrer av I Reformed
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-11 23:06



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
riktigt snyggt! kort och koncist. och jävligt bra helt enkelt!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed