Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frys mig

Hon hör söt pianomusik över ett fint filmstycke

Våta tårar över förlorad het ungdomskärlek

Hon fryser skärmen och minifigurerna i den stannar upp

Ansiktsuttryck stela, lemmar hårda, ord tysta

De är inga tänker hon

De har inte sorg

De gråter med stela ansikten som sminkas

Hon vill ha allt

Hon vill ha kärleken, hon vill gråta över den, hon vill älskas

Hon vill ha stela lemmar och tysta ord

Hon vill att någon ska frysa hennes skärm

Märka hennes rörelser

Stelna hennes tårar

Även fast det inte är på riktigt

’Se mig frys mig märk mig,’ andas hon




Fri vers av sofiasv
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-04-12 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofiasv
sofiasv