Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol Cool Kjol




Myter, lögner legender

Vad är det som händer

i alla andra länder



Det spelar ingen roll

barnen spelar boll

Själv har jag noll koll


( Njjjjiiiiiiiiieeeeeeee
Njiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee
Öhff
Öhhhhhhhfffff! )


Livet blir vad man gör det till

Busa till det när allt står still

Idag gör vi som vi vill


( tjopp )
( knipsu )
(( lingolang ))


Vad du har blivit stor

Du är din egen mor

Mjölkar alla kor



I en bortglömd delstat

nära eufrat

är det inte så mycket prat



( ioioioioioioioioioioioioioioioioioio )

yum yum!

 

Astral

Kanal

Fatal



Smärtlindrande

Skimrande

Hindrande



Påsk

I en kiosk

Flosk



Sol

Cool

Kjol

 

Du är så skön

Nu får jag lön

För min bön



Vi smeker

Vi leker

Vi steker



Jag kallar läkaren för pappa

På min humor han ej nappa

Sin haka han tappa



Sing dule

Sang dole

Hindolanum



Hålla drömmen vaken

Sålla kroppen naken

Kolla toppen saken

Över taken

 

( tjio tjopp tjang huo isssssscccchhhkkkk

ha en fin söndag på dej kram kamrat)

 

 

 




 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-04-12 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjauuuuu-Kurrrr-vässa Klööös!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP