Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhh att bara få vara!





Så underbart ljuvlans skönt ~ att vara ifred
Bara vara ~ rätta till allt som halkat på sned

Sväva i sitt eget kärleks universum
Så själen kan andas & ha livsrum

Telefonen av
Fri i ett ljushav

Bara katterna här
Som håller mej så kär

Vila från alla andras problem
Som ger mej själsliga eksem

Solen lyser in
Fyller mitt sinn

Åhh att bara få vara
Se med ögon klara!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-04-12 08:25



Bookmark and Share


    Bim
...den börjar bra,-men du skulle ha klippt den efter ljushav,då hade man sluppit tvivla.....
2009-04-13

  Cosmic Johanna
Ett härligt extas sprider sig genom ditt ljushav, som du vältrar dig i:-)

Det är skönt att bara få vara...utan att vara på väg någonstans.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP