Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asocial & mot mej själv Lojal




Absolut är jag Asocial

Endast med mej själv Lojal

En konstnär totalt Hänsynslös

Vilket liv.... vilket härligt Ös



Så var snäll & lämna mej ifred

Om du inte har nåt bra att komma med

Som jag ser det så har vi ingen relation

Jag föddes på nytt ... nu är jag en annan person.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2009-04-12 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP