Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: @ Samuel E. Rajeus, juli 2006


DRÖMMARNAS LAND/UTOPI

Drömmarnas land

Barnen som skrattar

De har inte längre mardrömmar

De är inte längre rädda för morgondagens ljus

Drömmarnas land

Tjejerna är kära

Och killarna snälla och omtänksamma

Drömmarnas land

Fredens land, inte krigets

Vänskapens land, inte fientlighetens

Landet av kärlek, inte hat

Drömmarnas land

Ingen kommer att vara ensam I livets slutskede längre

Ingen kommer att sova hungrig längre

Ingen kommer att vara rädd att lämna sitt hus längre

 

Är detta möjligt en dag?

 

Drömmarnas land

Ett land om hundratals år

Ett land kanske om tusentals år

Ett land kanske aldrig kommer!

 

Drömmarnas land

En utopi

En önskan

 

Drömmarnas land

En dröm?




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 652 gånger
Publicerad 2009-04-12 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP