Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WWW.SERP.NU


LÄNGTAN

Jag saknar ditt leende.

Jag saknar dina skoj.

Jag saknar din närvaro.

Jag saknar din värme.

Jag saknar din doft.

Jag saknar dig.

Jag saknar dig.

 

Det är bara så.

Jag saknar dig.




Fri vers (Fri form) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 712 gånger
Publicerad 2009-04-12 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP