Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WWW.SERP.NU


MARIONETT

När trädet skakades
Skakades du också

När vinden blåste
Blåste du också

När himlen blixtrade
Gnistrade du av vrede också

När det blev tystnad
Då dog du också


När idioter bad dig följa med
Då gick du med dem också

Marionetter.
Marionetter.
Marionetter.

Marionetter.
Och marionetter.




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 648 gånger
Publicerad 2009-04-12 10:58



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
En klassiker! Tidlöst aktuell, tyvärr.
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP