Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är kort

 

underbart är kort

trist varar länge

 

så sant

 

men jag tänkte

hinna vända på det

 

innan det är försent




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 422 gånger
Publicerad 2009-04-12 11:04



Bookmark and Share


  Regular
bra kampanda...att vilja hinna vända på saker och ting
2009-04-12

  Hans Christian
Verkligen kloka ord !
2009-04-12

  Michaela Dutius
Eftertänksam och vacker...
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP