Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan allt och inget

 

krama inte pappa för hårt

vilken dum mamma

tänkte åttaåringen

när hon såg sin pappa

för sista gången och fick

följa med till sjukhuset

 

hon kände att något var fel

att allt var som det inte skulle

men några ord fick hon inte med sig

för att förstå det största

som dittills hade hänt henne

hon såg bara sin avmagrade pappa

 

han sa inget till henne

annars heller

men i efterhand skulle några ord

i denna stund ha utgjort

den stora skillnaden

mellan allt och inget

tystnaden är fortfarande stum

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-04-12 12:07



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag blir så starkt berörd av din text och känner såå med det lilla barnet. Varför säger och gör vuxna människor så mycket dumt - och varför är de så rädda? Har undrat hela mitt liv och alltid tänkt tanken att - så långt det är möjligt iallafall - aldrig bli sådan!
En sådan oerhört stor och skrämmande, men samtidigt, viktig händelse i barnets liv, bara rycks ifrån henne. Tas ifrån henne. Man vill gråta och skrika av frustration!
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Detta var så smärtsamt att läsa ...... som de förra .....
2009-04-12

  Hans Christian
Smärtsamt berörande text !
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP