Foto Ulla 

 

Jag utgjorde en fjärdedel av detta sällskap

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla 

 

Jag utgjorde en fjärdedel av detta sällskap




En fjärdedel

 

så satt vi då tillsammans

fyra personer i ungefär samma ålder

och skulle umgås några timmar

 

på ytan:

oh så trevligt

så många glada skratt

 

under ytan:

fyra öar med för långt avstånd

mellan för att kunna ses




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-04-12 13:27



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket fin beskrivning
2009-04-12

  Hans Christian
Superb poesi detta, så kan det vara, visst.
2009-04-12

  jardan
mitt i prickbeskrivning, hu så besviken man kan bli
2009-04-12

  Anders Nordlander VIP
Fint beskrivet
2009-04-12

  Regular
klockrent beskrivet om hur det kan kännas ibland;
"fyra öar med för långt avstånd
mellan för att kunna ses"
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP