Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ont når mig

 

när kroppen värker

och dagen blir för lång

kommer saknaden

och det enda jag behöver

är hans mjuka röst och

famnen att krypa in i

där inget ont kunde nå mig

 

om jag stänger om mig

somnar under en filt

kan jag kanske låtsas

att inte ensamheten

slår mig i ansiktet

när jag vaknar




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-04-12 13:52



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"om jag stänger om mig

somnar under en filt

kan jag kanske låtsas

att inte ensamheten

slår mig i ansiktet

när jag vaknar"
Smärtsamt skrivet vännen min.
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Berörande skrivet, min vän .... jag vet hur Du mår .....
2009-04-12

  Hans Christian
Att låtsas leva, är en svår konst, men en nödvändig konst att lära sig för många. KRAM vännen !
2009-04-12

  Lena Krantz VIP
Man kan alltid låtsas för en stund

och vila i den

Fint detta!
2009-04-12

    ej medlem längre
Berörande om saknad av en älskad...
2009-04-12

  Regular
En text som berör om längtan och ensamhet
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP