Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( Att ha ) Integritet ( är att ha hud )





Att försvara sin integritet är att försvara & slåss för Gud

Att inte ta nåt skit & tjafs det är att ha en skyddande Hud

Om inte du sätter gräns för ditt livs din själs territorium

Så kommer idioterna att använda dej som laboratorium. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2009-04-12 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP