Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan ni räkna ut vad det är jag menar...? Har ni nånsin känt samma känsla?


Jag älskar det...


ljudet av vinden som susar i öronen
ljudet av hjulen som spinner


vinden som blåser i håret
Det är så skönt


knakandet av tramporna
bringar harmoni till mig


man vill bara sluta ögonen och njuta av känslan
men det kan man inte


kanske får man en insekt i munnen då och då
men man får försöka se det i helheten
även ifall det inte är så gott med flugor


känslan av frihet, harmoni och glädje
det är så skönt att bara ta en tur utan något direkt mål




Övriga genrer av 92 Lady J
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J