Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här o nu

tiden går

tick tack

ser bakåt

tittar framåt

ett ben där

ett ben här

vad finns

där emellan ?

det är ju nu.....

just precis nu

i detta ögonblick

stanna kvar............

vad känns nu ?

livets alla dagar

de kommer och går

veckor blir månader

sen till år.

ett uppvaknande

mitt i livets snår.

men herre gu

nu är det ju vår....

vad jag vill säja

är till mig själv,

lev här i nuet

se känn lukta

smaka blunda

solen värmer

knoppen brister

sug in ögonblickets

överväldigande

storhets känsla

att få uppleva

sinnena att få

vara här och nu

en förtrollande

känsla.




Fri vers av maryann
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-12 22:39



Bookmark and Share


  Miss Mod
Applåderar varmt.
2009-05-06

  Bjarne Nordbö
En fantastiskt livsbejakande text som värmer mig långt in i själen. Allt gott till dig. Kraaam.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann