Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren

hej våren,

nu är du här

i dig jag alltid är kär,

trots,

 du en depperiod

mig alltid skänker,

det känns  tungt,

men ändå på något sätt

ganska så lätt,

mig totalt du sänker

in i ångestens mitt

och allt känns shiit




Fri vers av maryann
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 23:09



Bookmark and Share


  Miss Mod
En mycket bra beskrivning av våren!
2009-05-06

  Bjarne Nordbö
Ja våren innehåller mycket mer än det man förväntar sig. Kan ha svårt med alla lyckliga som prisar ljuset och värmen. Stänger mig inne med en bok, eller bara framför dumburken. Just nu suger det. Men jag tar mig ut snart igen.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann