Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskad igen

men det går snart över
till

någonting annat




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2009-04-14 07:16



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
gillar denna, skulle vilja ha "i" istället för "till" men jaja, den är fin :)
2009-04-20

  Junitvillingen
Mysigt med förälskelse - och i vårens tid dessutom. Fånga den och njut. Hoppas den utvecklas till kärlek sedan;-)
2009-04-16

  jardan
sanning, fånga stunden - njut så länge den varar
2009-04-14

  kath
... osch jag undrar vad? ... vad kommer sen .. kärlek, tristess ?
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP