Foto Ulla " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Som nu

 

sitter  här med sanningen

de vises sten i min hand

alltings mening har uppenbarats

 

att vara någons bästa vän

finnas till för andra (djur eller människor)

är min mening med mitt liv

 

det tog några års

ensamsorg innan

det framstod så klart

 

som nu

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2009-04-13 10:11



Bookmark and Share


  Hans Christian
Hej igen, glömde kommentera fotot, som är en visuell njutning !
2009-04-13

  Hans Christian
Så vackert och sant!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP