Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag heter idag Kapten KnoRR




Idag ska jag vara Kapten KnoRR

& du ska vara min medhjälpare

& vi ska berätta roliga historier

på stan... dela ut blommor & leenden

& jag ska ha min rymddräkt på

& få såna där tokspels~utbrott

men du kan låtsas vara min

personliga assistent också

Det blir en bra söndag

Det blir galet & härligt.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-13 10:23



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
hhahahah:-)

Du e på Gång!

Roligt!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP