Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Sökande

 

kan en sökande människa

finna sitt mål

finna sin ro

 

annat än då

närmaste målet

tillgodosetts och jakten lugnats

 

är en sökande människa

alltid en som jagar

en som aldrig finner ro

 

för mig betyder sökandet att

aldrig svälja en färdig sanning

att söka mina egna vägar

 

fördelen med att bli äldre

är att man har hunnit finna stigarna

där skorna går sin väg själva




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-13 10:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för detta fina budskap om sökarens väg.
2009-04-13

  Hans Christian
Oj,oj vilken läcker slutstrof. Tycker om budskapet !
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP