Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


En stund

 

en stunds stilla

begrundan

år som gått

nuet som är

 

vilja

v i l j a

v  i  l  j  a

fanns så gott om förr

 

en stund står allt stilla

en liten stund

har hjärtat ro och

själen vila

 

låta tankar vara

bara tankar

inte låta dem komma och

göra sig så märkvärdiga

 

tiden är ingenting och

ålder betyder visdom

stunden är allt och att

vara i den det enda

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-04-13 19:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tycker om stämningsläget, jättefint skriven !
2009-04-13

  Sturesdotter
Sorg...tungt...o att hitta framtidstron
Du skriver så fint.
2009-04-13

  jardan
å vad mycket jag kan hitta i dina rader, bokmärker
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP