Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
halsont...


söndag 22 /3

Jag vill skriva dessa tårar
Jag vill skriva dess ursprung

ur trötthetens källa

en värkande känsla i talets djupaste vrå

 

Dess vassaste hörn och skrapandet då livet
ska ner

Til den punkt där läkandet finner sitt fotfäste
under älvstoft och änglavingars tidevarv

En sömn så  helande på mjukaste bolster
många timmars

sovandes




Övriga genrer av Annika Gustafsson
Läst 592 gånger
Publicerad 2009-04-13 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson