Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina nya ordspråk II

 

 

 

 

Låt HÄR sprida sig

Låt NU vara




Övriga genrer av Annika Gustafsson
Läst 662 gånger
Publicerad 2009-04-13 20:05



Bookmark and Share


    Syrak
När kommer "Mina nya ordspråk III då?" det skulle var i min smak, gillar den HÄR starkt.
2012-01-16

  aol
gillas applåd
2010-08-08

  Jack E. Gladh VIP
Applåd!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson