Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i helvete heller (inte allt i alla fall)... bara tankar...


ska bli kapitalist



vill klippa av min kuk
färga min hud
börja tro på gud
kanske äta några djur


bli allt det där
som jag inte är
så trött på min misär
på allting här


vill skita i andra
vill utvandra
är sur och förbannad
jag vill inte stanna


ska bli kapitalist
en självisk egoist
ska bli fascist
eller antikrist


för jag är så trött
på mig själv, jag ser rött
mitt försök var dödfött
stinker ruttet kött


har varit här för länge
orkar snart inte längre
blev inte som jag tänkte
kanske blir jag en ängel


kanske hamnar jag där nere
med eld och min vd
en per gessle cd
och hans bild på tv;n


jag ska bli allt jag föraktat
medias falska fakta
en dryg borgarbracka
en atom i den gråa massan


här kommer mitt nya ego
i färgat plast precis som lego
klumpig och smaklös som keso
mitt forna jag är endast ett eko







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 19:30



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Hahahahaha, kul och bra!
2009-04-28

  Erikjohansson
hehe , hel skönt!
2009-04-15

    sofia flow
Du skulle bara våga...:)
2009-04-15

  Lotti
haha känns som det är för mycket rebell i dig för att luta dig tillbaka och bli ett skön sjungande kapitalist svin......... du tänker för mycket helt enkelt.-)
2009-04-14

    Guds barn
HAHAHA jävlarrrr vad bra =D bokmärkt!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP