Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Temporärt, momentant och högst tillfälligt

 

glimtar

 

 

av

 

 

ljus




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-04-13 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP