Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan imorgon

 

sedan är bara ett ord

begreppet är struket

av erfarenheter

 

nuets glimtar av ljus

är inget att räkna med

inför morgondagen

 

för den som enbart kan

leva i nuet finns en önskan

att få säga sedan imorgon

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:08



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Så mitt i prick. Känner igen känslan.
2009-04-14

    sunnanvind
för den som enbart kan

leva i nuet finns en önskan

att få säga sedan imorgon



Vad finns mer att säga..däri hemlighet... applåd!!!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP