Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod av visshet

 

vad är värst

finns det grader

i helvetet

 

akut sorg som

får hjärtat att brista

och kroppen att svikta

 

eller den sorg som

stannat kvar för evigt

i ett vemod av visshet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-04-14 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP