Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottsling

Akademiskt klassade medbrottsling till livet.
Du mörkerbeslöjade varelse av ljuset.
Släng din slöja och ge oss din tid.

Ta mig hän från denna dårskap,släpp min själ.
Ge mig vingar och slit mitt koppel.
Låt mig börja andas,ge mig mina ben.
Sänd mig en tro,på nånting,på inget.

Släpp mig ur mina kedjor så jag blir fri.




Fri vers av Toro
Läst 595 gånger
Publicerad 2005-09-15 23:32



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Ja hur många ggr har man inte tänkt så här.. kanske är det just därför jag fascineras så av dem typen av människor.. de utan bojor../em
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Toro

Mina favoriter
Tröttnad